‘Spot je plank’

In de nacht van 2 op 3 november gaat de Luchtsingel het spoor over.

Voordat de brugdelen ’s nachts geplaatst worden, kunnen ze overdag bekeken, aangeraakt en belopen worden. Iedereen die interesse heeft de nieuwe delen van de Luchtsingel van dichtbij te bekijken is van harte welkom tussen 16.00 en 17.00 uur in het toekomstig Park Pompenburg, aan de Couwenburg (achter de Hofpoort).

Tussen 01.00 en 06.00 uur van de daarop volgende nacht worden de brugdelen geplaatst. Dat is voor nachtbrakers vanaf hetzelfde punt ook goed te volgen.

De crowdfunders wiens plank op deze gedeelten liggen, hebben hier via de e-mail persoonlijk bericht van gekregen. Zij krijgen de kans door onze fotograaf met hun eigen plank vereeuwigd te worden. De resterende planken worden in de loop van 2014 geplaatst. Hierover blijven we de plankkopers informeren.